Διαγωνισμός "TEDxKids @ ilissos 2019"

Κερδίστε προσκλήσεις για το πρώτο ελληνικό TEDxKids και δείτε το χρόνο να ξεδιπλώνεται!

Η ελληνική TEDx κοινότητα αποκτά ένα «μικρό αδερφάκι», την μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία TEDxKids, και απλώνει για πρώτη φορά τη βεντάλια ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών σε ζητήματα που φορούν τόσο τα παιδιά όσο και τις οικογένειες.

Στην πρώτη εκδήλωση του TEDxKids για παιδιά ηλικίας 7 ετών και πάνω που θα γίνει το Σάββατο 23/2 στο Θέατρο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ο χρόνος γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής αλλά και ο οδηγός για ένα παράδοξο ταξίδι στο μέλλον. 

Πως αντιλαμβανόμαστε και πως μετράμε τον χρόνο; Πως εκμεταλλευόμαστε σωστά τον χρόνο; Μπορούμε να ταξιδέψουμε στο χρόνο ή να προβλέψουμε το μέλλον; Μήπως η μνήμη είναι μία από τις μορφές του χρόνου; Και τι ακριβώς είναι τελικά ο χρόνος; 

Μέσα από ομιλίες δεκαπέντε παιδιών από όλη τη χώρα αλλά και ενηλίκων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο χρόνος και η όχι και τόσο απλή έννοιά του ξεδιπλώνεται και αναλύεται, ενώ μια σειρά από stem challenges, καλλιτεχνικά δρώμενα, παιχνίδια σε escape room, έκθεση φωτογραφίας και παράλληλα workshops για γονείς και εκπαιδευτικούς μετατρέπουν την εκδήλωση σε μια ξεχωριστή εμπειρία.


Το αθηνόραμα σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά την πρώτη εκδήλωση του TEDxKids@Ilissos το Σάββατο 23/2. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 11/2 (1 μ.μ.) και κερδίστε 3 προσκλήσεις (ένας ενήλικας με μέχρι δύο παιδιά).

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια πρόσκληση (ένας ενήλικας με μέχρι δύο παιδιά)για να παρακολουθήσουν από κοντά την πρώτη εκδήλωση του TEDxKids@Ilissos το Σάββατο 23/2 (Αμφιθέατρο Pierce, Γραβιάς 6, 153 42, Αγία Παρασκευή), είναι οι:


ΔΙΑΒΑΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΣΤΡΑΦΙΩΤΟΥ ΑΡΕΤΗ

ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΙΟΣ ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται σε λίστα προσκεκλημένων στην είσοδο του Θέατρο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Για την είσοδό τους είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητάς τους.