Διαγωνισμός "The great American songbook"

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Athens Big Band με τον Χρήστο Ραφαηλίδη και τη Thana Alexa, την Τρίτη 16 Απριλίου, στο Ολύμπια - Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».

Μετά από τις πολύ επιτυχημένες συνεργασίες του με την Big Band του Δήμου Αθηναίων, ο διακεκριμένος βιμπραφωνίστας Χρήστος Ραφαηλίδης, που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη όντας σημαντικό μέλος της τοπικής τζαζ σκηνής, επανέρχεται αυτή τη φορά μαζί με την εκλεκτή Νεoϋορκέζα τζαζ τραγουδίστρια Thana Alexa, στην πρώτη της εμφάνιση στη χώρα μας. Μαζί οι δυο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν επιλεγμένα κομμάτια από το ευρύτερο κλασικό ρεπερτόριο της jazz μουσικής, που έχει αφετηρία τα τραγούδια που έχουν γράψει διακεκριμένοι Αμερικανοί συνθέτες και τραγουδοποιοί και που έχουν αποτελέσει την πρώτη ύλη πάνω στην οποία έχει στηριχτεί όλη η παράδοση της jazz. 

Αυτά, τα λεγόμενα jazz standards, αποτελούν το Great American Songbook και σ’ αυτή τη συναυλία θα ακουστούν χαρακτηριστικά παραδείγματά της στην πιο αυθεντική τους μορφή. Γι’ αυτό εγγυώνται η τραγουδίστρια Thana Alexa, ο βιμπραφωνίστας Χρήστος Ραφαηλίδης και οι προικισμένοι και έμπειροι μουσικοί της Athens Big Band με την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση του πιανίστα Σάμη Αμίρη. 


Για να κερδίσετε μία (1) από τις δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία «The great American songbook» στο Ολύμπια - Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» (Ακαδημίας 59, 2103711200) την Τρίτη 16/4 στις 8.30 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 8.00 μ.μ.) συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια πρόσκληση για  τη συναυλία «The great American songbook» στο Ολύμπια - Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» (Ακαδημίας 59, 2103711200) την Τρίτη 16/4 στις 8.30 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 8.00 μ.μ.), είναι οι:


ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔΡΕΛΙΩΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΜΙΤΑ ΚΟΝΣΟΥΛΙΤΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ

ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΣΠΥΡΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΩΤΗΡΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 

ΦΑΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ


Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου λίγη ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας με επίδειξη της ταυτότητάς τους.