Διαγωνισμός "Themonies Luxury Suites"

Λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό της HotelsCombined και κερδίστε μία διαμονή σε σουίτα στις «Themonies Luxury Suites» στη Χώρα Φολεγάνδρου.

Φωλιασμένες στις παρυφές της Χώρας, σε μικρή απόσταση από το κέντρο οι «Themonies Luxury Suites» συνδυάζουν αρμονικά την παράδοση και τις σύγχρονες ανέσεις. Το συγκρότημα αγροτικών κτισμάτων από τα τέλη του 19ου αιώνα, ήταν μια ιδέα που πήρε σάρκα και οστά και πρόσφατα ανακαινίστηκε και συμπληρώθηκε από τρία νέα λιθόκτιστα κτίσματα, τα οποία ακολουθούν την τοπική αρχιτεκτονική.

Η εταιρεία, HotelsCombined, που ανήκει στο top 3% των ξενοδοχείων παγκοσμίως με τους πιο ικανοποιημένους επισκέπτες γνωρίζει πως να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς σύγχρονους εξερευνητές δημιουργώντας ένα σπιτικό περιβάλλον χαλάρωσης. Έτσι, χορηγεί σε ένα ζευγάρι (δύο άτομα) διαμονή σε δίχωρη σουίτα, χειροποίητο πρωινό a la carte, σερβιρισμένο στην άνεση της κατοικίας, προσωπική μεταφορά από και προς το λιμάνι, early check-in και late check-out (5 μ.μ.) από τις 25 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου κατοπιν διαθεσιμοτητας. 

Themonies Luxury Suites

Επιπλέον, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Αθηνοράματος προσφέρεται ένα bonus 18% στις τιμές με την προσφορά να ισχύει για διαμονή από 5 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει διαμονή σε δίχωρη σουίτα, χειροποίητο πρωινό a la carte, σερβιρισμένο στην άνεση της κατοικίας, προσωπική μεταφορά από και προς το λιμάνι, early check-in και late check-out (5 μ.μ.) κατόπιν συνεννοήσεως και διαθεσιμότητας.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι την Πέμπτη 5/9 και ώρα 13:00 και ένας τυχερός θα κερδίσει 2 διανυκτερεύσεις στο Themonies Luxury Suites

Η τυχερή που κερδίζει μία διαμονή (2 διανυκτερέυσεις) για 2 άτομα σε σουίτα στις «Themonies Luxury Suites» στη Χώρα Φολεγάνδρου, είναι η:

ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑ ΜΑΡΙΑ

Η νικήτρια θα λάβει ενημερωτικό email με πληροφορίες σχετικά με το δώρο.