Διαγωνισμός "Θεογονία, ένα μεγάλο γλέντι"

Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για να δείτε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Επιδαύρου την παράσταση «Θεογονία, ένα μεγάλο γλέντι» της Σοφίας Πάσχου και της ομάδας Patari Project την Παρασκευή 5/7, ώρα 9.30 μ.μ. στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου.

Πώς γεννήθηκαν το Χάος, η Γαία, ο Ουρανός, οι Τιτάνες και θεοί του Ολύμπου; Όλα αναφέρονται στη «Θεογονία» του Ησιόδου, τη σημαντικότατη πηγή για την αρχαία ελληνική μυθολογία, που αναφέρει το σύνολο σχεδόν των ιδεατών θεοτήτων που σέβονταν και τιμούσαν οι αρχαίοι Έλληνες. Η σκηνοθέτις Σοφία Πάσχου και η ομάδα Patari Project, γνωστοί για τη χρήση ελάχιστων σκηνικών αντικειμένων, στήνουν μια παράσταση εμπνευσμένη από το φαντασμαγορικό σύμπαν της Θεογονίας και κρίνοντας από τον τίτλο μας προετοιμάζουν για ένα σκηνικό γλέντι… Η παράσταση παίζεται με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.

Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, Παλιά Επίδαυρος, 2109282900.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι την Δευτέρα 1/7, ώρα 10.30 π.μ. και κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Θεογονία, ένα μεγάλο γλέντι» την Παρασκευή 5/7, ώρα 9.30 μ.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια πρόσκληση την παράσταση «Θεογονία, ένα μεγάλο γλέντι» της Σοφίας Πάσχου και της ομάδας Patari Project την Παρασκευή 5/7, ώρα 9.30 μ.μ. στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, είναι οι:


MONASTIRIOTI NATASSA

ΒΑΡΚΑ ΑΝΘΗ

ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΑΝΕΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΡΕΤΖΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΦΥΡΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 

 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.