Διαγωνισμός "Θεογονία, ένα μεγάλο γλέντι"

Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για να δείτε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Επιδαύρου την παράσταση «Θεογονία, ένα μεγάλο γλέντι» της Σοφίας Πάσχου και της ομάδας Patari Project την Παρασκευή 5/7, ώρα 9.30 μ.μ. στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου.

Πώς γεννήθηκαν το Χάος, η Γαία, ο Ουρανός, οι Τιτάνες και θεοί του Ολύμπου; Όλα αναφέρονται στη «Θεογονία» του Ησιόδου, τη σημαντικότατη πηγή για την αρχαία ελληνική μυθολογία, που αναφέρει το σύνολο σχεδόν των ιδεατών θεοτήτων που σέβονταν και τιμούσαν οι αρχαίοι Έλληνες. Η σκηνοθέτις Σοφία Πάσχου και η ομάδα Patari Project, γνωστοί για τη χρήση ελάχιστων σκηνικών αντικειμένων, στήνουν μια παράσταση εμπνευσμένη από το φαντασμαγορικό σύμπαν της Θεογονίας και κρίνοντας από τον τίτλο μας προετοιμάζουν για ένα σκηνικό γλέντι… Η παράσταση παίζεται με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.

Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, Παλιά Επίδαυρος, 2109282900.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι την Δευτέρα 1/7, ώρα 10.30 π.μ. και κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Θεογονία, ένα μεγάλο γλέντι» την Παρασκευή 5/7, ώρα 9.30 μ.μ.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο MyAthinorama συμπληρώνοντας το email και το password σου κάτω από την επιλογή «Σύνδεση».

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο MyAthinorama, μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εύκολα, συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία σου στη φόρμα κάτω από την επιλογή «Εγγραφή». Θα σου ζητηθεί να επιβεβαιώσεις το email σου με μήνυμα που θα λάβεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσες.

Το email και το password που θα δηλώσεις θα είναι τα προσωπικά σου στοιχεία πρόσβασης, με τα οποία θα μπορείς στο εξής να λαμβάνεις μέρος στους διαγωνισμούς και να κερδίζεις πλούσια δώρα!