Διαγωνισμός "Θεσμοφοριάζουσες"

Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για να δείτε σε avant premiere με το Αθηνόραμα την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη στο Από Μηχανής Θέατρο. Η ημερομηνία της avant premiere μετατέθηκε από την Τετάρτη 12/6, την Κυριακή 16/6 ώρα 9 μ.μ. λόγω τεχνικού προβλήματος.

Δεκαέξι νέοι ηθοποιοί συμμετέχουν στον θεσμό «Summer Stock Theatre» που διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά το Από Μηχανής Θέατρο με κεντρική θεματική την αριστοφανική κωμωδία και όχημα το «Αριστοφάνης αλλιώς project». Στο πλαίσιο αυτού του project υποκριτικής και έρευνας δύο ομάδες ηθοποιών ξαναδιαβάζουν τη «Λυσιστράτη» και τις «Θεσμοφοριάζουσες» με σύγχρονη ματιά και χωρίς θεατρικούς περιορισμούς, καταθέτοντας τη δική τους άποψη πάνω στο γιατί μας αφορά ο Αριστοφάνης σήμερα. Στις «Θεσμοφοριάζουσες» του Πάνου Λουκαΐδη, πίσω από τη σάτιρα του Αριστοφάνη κατά του Ευριπίδη, ενέχει το ζήτημα της ισότητας των δύο φύλων, το οποίο εδώ πηγαίνει τη συζήτηση αυτή ένα βήμα παρακάτω, μιλώντας για την έλλειψη ίσης αντιμετώπισης διαφόρων κοινωνικών ομάδων από την πολιτεία. Πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Δουργούτης, Σοφία Κεσίδου, Ευανθία Κιάκο, Αγγελική Κιντώνη, Μυρτώ Μπέρνχαρντ, Ειρήνη Τζαβάρα, Θωμάς Χαβιανίδης, Κωνσταντίνος Ψυχογιός. Τη μουσική σύνθεση υπογράφει ο Άγγελος Καλογιάννης.

Από Μηχανής Θέατρο, Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο, 2105232097.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» την Κυριακή 16/6, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Πέμπτη 13/6, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια πρόσκληση για την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη στο Από Μηχανής Θέατρο ( Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο) την Κυριακή 16/6 ώρα 9 μ.μ., είναι οι:


DROSOU ELENI 

KOUTSOUPIDOU CHRISTINA

MEMMOS KONSTANTINOS

SIFNIOTI PANDORA

VOULGOURIDI PARASKEVI 

ΑΜΠΟΥΡΑΝΤΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 

ΑΡΧΟΝΤΗ ΒΙΚΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΓΡΥΛΛΑΚΗ ΝΙΚΗ

ΔΑΝΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΘΑ

ΖΕΡΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

ΚΑΛΑΜΑ ΒΑΣΩ

ΚΑΛΛΙΒΩΚΑ ΜΑΤΙΝΑ

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΒΑΛΕΡΙΑ

ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 

ΛΥΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΑΓΚΙΡΟΓΛΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ

ΜΑΤΖΟΡΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ

ΜΕΡΙΤΣΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ

ΜΙΣΘΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ 

ΜΠΙΤΣΑΝΗ ΣΟΦΙΑ

ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΞΥΔΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΩΜΑΙΣ 

ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΜΑΡΩ

ΠΡΑΣΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΥΡΟΚΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΡΑΜΜΟΥ ΑΛΜΠΕΝΑ

ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ ΑΝΝΑ

ΣΚΥΛΟΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ

ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΤΖΑΚΗ ΕΥΗ

ΤΣΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΣΙΑΚΜΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ 

ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΤΣΟΥΚΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΣΟΥΡΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΥΦΑΝΤΗ ΕΛΕΝΑ

ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ 

ΦΡΟΝΙΜΑΔΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΧΕΤΖΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.