Διαγωνισμός "Της Φύσης το Μυστικό"

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Της Φύσης το Μυστικό» της Στέφης Θεοδότου την Κυριακή 13/1, ώρα 5.30 μ.μ στο Θέατρο της Ημέρας.

Η Σπαζοκεφαλίτσα, ένα έξυπνο μπαλόνι που δε σκάει με τίποτα, ταξιδεύει και γνωρίζει τη Χοροπηδηχτούλα, μία χαρούμενη λαγουδίνα που ζει στα καταπράσινα λιβάδια. Γίνονται οι καλύτερες φίλες και με τη βοήθεια των παιδιών οργανώνουν την πιο φαντασμαγορική αποστολή, όπου με τη δύναμη της συνεργασίας καταφέρνουν να λύσουν τους γρίφους της Σοφής Νεράιδας. Και σαν να μην έφτανε αυτό μαθαίνουν την πρωτότυπη μουσική των ζουζουνιών, τον αστείο χορό των λουλουδιών και σκαρφαλώνουν στα χρώματα του Ουράνιου Τόξου. Με λίγα λόγια ανακαλύπτουν «Της Φύσης το Μυστικό» με όχημα τους στίχους και τη μουσική που υπογράφει η Στέφη Θεοδότου και ερμηνεύει η Σοφία Μάλαμα, με στόχο να φτάσουν με θάρρος στη Γκρι Μάγισσα Γκριμάτσα που απειλεί να εξαφανίσει τα χρώματα από τη Φύση και να την μεταπείσουν. Θα τα καταφέρουν;

Θέατρο της Ημέρας, Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι, 2106929090.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Της Φύσης το Μυστικό» την Κυριακή 13/1, ώρα 5.30 μ.μ μέχρι την Τρίτη 8/1, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Της Φύσης το Μυστικό» της Στέφης Θεοδότου την Κυριακή 13/1, ώρα 5.30 μ.μ στο Θέατρο της Ημέρας (Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι, 2106929090), είναι οι:


MANASSIS KONSTANTINOS 

ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 


Οι νικητές θα παραλάβουν το εισιτήριό τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.