Διαγωνισμός "Το δάνειο"

Κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Το δάνειο» του Τζόρντι Γκαλθεράν σε avant premiere με το Αθηνόραμα τη Δευτέρα 13/7, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Χυτήριο.

Ο Δημήτρης Μυλωνάς αφήνει για λίγο το Από Μηχανής Θέατρο και ετοιμάζεται για διπλή πρεμιέρα στον κήπο του θεάτρου Χυτήριο. Η αυλαία σηκώνεται στις 13 Ιουλίου με ένα κωμικό μπραντεφέρ για δύο στο «Δάνειο» του Τζόρντι Γκαλθεράν, όπου ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τον ομότιμο του Σωτήρη Χατζάκη. Ο συγγραφέας του διάσημου σε όλο τον κόσμο έργου «Η μέθοδος Γκρόνχολμ» έγραψε το «Δάνειο» μόλις το 2013, καταμεσής της οικονομικής κρίσης, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε όχι μόνο στη γενέτειρα του, την Ισπανία, αλλά και σε περισσότερες από 15 χώρες διεθνώς. Πρωταγωνιστής είναι ο Αντόνιο, ένας απελπισμένος άντρας, που επιθυμεί διακαώς να πάρει ένα δάνειο από την τράπεζα, η μόνη εγγύηση που διαθέτει, ωστόσο, είναι ο λόγος της τιμής του. Όταν ο διευθυντής της τράπεζας αρνείται να εγκρίνει το πολυπόθητο δάνειο, εκείνος τον απειλεί ότι έχει τον τρόπο να αποπλανήσει τη γυναίκα του. Δύο διαμετρικά αντίθετες κοσμοθεωρίες συγκρούονται σε αυτό το διασκεδαστικό, γεμάτο ανατροπές έργο του Γκαλθεράν που θυμίζει φάρσα και σατιρίζει τη σύγχρονη χρηματοπιστωτική κρίση και τους τρόπους που βρίσκει ο άνθρωπος-αγωνιστής της καθημερινότητας για να επιβιώσει.

Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Γκάζι, 2103412313.


Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο MyAthinorama συμπληρώνοντας το email και το password σου κάτω από την επιλογή «Σύνδεση».

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο MyAthinorama, μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εύκολα, συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία σου στη φόρμα κάτω από την επιλογή «Εγγραφή». Θα σου ζητηθεί να επιβεβαιώσεις το email σου με μήνυμα που θα λάβεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσες.

Το email και το password που θα δηλώσεις θα είναι τα προσωπικά σου στοιχεία πρόσβασης, με τα οποία θα μπορείς στο εξής να λαμβάνεις μέρος στους διαγωνισμούς και να κερδίζεις πλούσια δώρα!


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το δάνειο» τη Δευτέρα 13/7, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Τρίτη 7/7, ώρα 3 μ.μ.