Διαγωνισμός "Το δάνειο"

Κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Το δάνειο» του Τζόρντι Γκαλθεράν σε avant premiere με το Αθηνόραμα τη Δευτέρα 13/7, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Χυτήριο.

Ο Δημήτρης Μυλωνάς αφήνει για λίγο το Από Μηχανής Θέατρο και ετοιμάζεται για διπλή πρεμιέρα στον κήπο του θεάτρου Χυτήριο. Η αυλαία σηκώνεται στις 13 Ιουλίου με ένα κωμικό μπραντεφέρ για δύο στο «Δάνειο» του Τζόρντι Γκαλθεράν, όπου ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τον ομότιμο του Σωτήρη Χατζάκη. Ο συγγραφέας του διάσημου σε όλο τον κόσμο έργου «Η μέθοδος Γκρόνχολμ» έγραψε το «Δάνειο» μόλις το 2013, καταμεσής της οικονομικής κρίσης, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε όχι μόνο στη γενέτειρα του, την Ισπανία, αλλά και σε περισσότερες από 15 χώρες διεθνώς. Πρωταγωνιστής είναι ο Αντόνιο, ένας απελπισμένος άντρας, που επιθυμεί διακαώς να πάρει ένα δάνειο από την τράπεζα, η μόνη εγγύηση που διαθέτει, ωστόσο, είναι ο λόγος της τιμής του. Όταν ο διευθυντής της τράπεζας αρνείται να εγκρίνει το πολυπόθητο δάνειο, εκείνος τον απειλεί ότι έχει τον τρόπο να αποπλανήσει τη γυναίκα του. Δύο διαμετρικά αντίθετες κοσμοθεωρίες συγκρούονται σε αυτό το διασκεδαστικό, γεμάτο ανατροπές έργο του Γκαλθεράν που θυμίζει φάρσα και σατιρίζει τη σύγχρονη χρηματοπιστωτική κρίση και τους τρόπους που βρίσκει ο άνθρωπος-αγωνιστής της καθημερινότητας για να επιβιώσει.

Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Γκάζι, 2103412313.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Το δάνειο» του Τζόρντι Γκαλθεράν σε avant premiere με το Αθηνόραμα τη Δευτέρα 13/7, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Γκάζι), είναι οι:

MANAFIS THOMAS 
ΒΕΛΛΗ ΒΑΝΑ 
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ 
ΖΑΡΡΑΣ ΑΡΗΣ 
ΖΑΧΟΥ ΜΑΡΙΝΑ 
ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΕΛΕΝΗ 
ΚΟΚΛΑΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΣΑΠΦΩ 
ΛΟΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑ 
ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 
ΜΙΛΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 
ΠΑΡΗΓΟΡΗ ΑΛΕΚΑ 
ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ 
ΠΙΤΕΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ 
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΑΝΑ 
ΠΟΥΡΙΔΟΥ ΔΑΝΑΗ 
ΡΕΝΤΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 
ΣΚΟΡΔΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ 
ΣΟΛΑΝΑΚΗ ΜΙΧΑΕΛΑ 
ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ ΟΛΓΑ 
ΤΖΑΝΕΤΟΥ ΣΟΦΙΑ 
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΚΟΣ 
ΧΑΜΧΟΥΓΙΑ ΕΛΕΝΗ 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.