Διαγωνισμός "Το κορίτσι από το εργοστάσιο της ομίχλης"

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για να δείτε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών την παράσταση «Το κορίτσι από το εργοστάσιο της ομίχλης» του Τομ Λουτς την Κυριακή 23/6, ώρα 9 μ.μ. στην Πειραιώς 260-Χώρος Δ.

Με ένα σύγχρονο παραμύθι για την ομορφιά στην εποχή του καπιταλισμού θα μας συστηθεί ο Ελβετός Τομ Λουτς, που φημίζεται για τις ατμοσφαιρικές παραστάσεις του γεμάτες μουσική και εντυπωσιακές εικόνες. Μια φορά κι έναν καιρό, στην άκρη της πόλης, ήταν ένα μικρό εργοστάσιο που έφτιαχνε μηχανές ομίχλης και τα έβγαζε πέρα με δυσκολία εν μέσω οικονομικής ύφεσης. Σε μια προσπάθεια να σώσουν το εργοστάσιό τους, ο εργοστασιάρχης και οι υπάλληλοί του αρχίζουν να πειραματίζονται, δημιουργώντας καταρράκτες από ομίχλη, φωσφορίζουσες θάλασσες, μουσικούς καπνούς, πλανητικούς δακτύλιους, ομιχλώδη ομοιώματα διάσημων γλυπτών του Ροντέν, του Τζακομέττι, του Μπαίκλιν. Σύντομα, όλοι οι χώροι γεμίζουν καπνό… Θα παιχτεί με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους. Μάλιστα, στις 23/6 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τον σκηνοθέτη και τους συντελεστές μετά την παράσταση.

Πειραιώς 260, Πειραιώς 260, Ταύρος, 2109282900.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι την Παρασκευή 21/6, ώρα 10.30 π.μ. και κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το κορίτσι από το εργοστάσιο της ομίχλης» την Κυριακή 23/6, ώρα 9 μ.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια πρόσκληση για την παράσταση «Το κορίτσι από το εργοστάσιο της ομίχλης» του Τομ Λουτς την Κυριακή 23/6, ώρα 9 μ.μ. στην Πειραιώς 260-Χώρος Δ.( Πειραιώς 260, Ταύρος), είναι οι:


ΜΑΡΤΙΝΕΛΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 

ΜΠΟΥΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

ΠΡΕΝΤΖΑ ΒΑΝΑ

 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.