Διαγωνισμός "Το μυστικό της Κοντέσας Βαλέραινας"

Κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Το μυστικό της Κοντέσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου το Σάββατο 9/11, ώρα 7 μ.μ. στο Αργώ.

Η Ρούλα Πατεράκη, με τη σκηνοθεσία της δίνει σύγχρονη πνοή στο κλασικό έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου με την Αιμιλία Υψηλάντη στον ρόλο της Kοντέσας Βαλέραινας. Πρόκεiται για ψυχολογικό δράμα με συμβολική πλοκή κεντρικός άξονας της οποίας είναι ένα μυστικό που γιατρεύει τα μάτια. Η κοντέσα και ο γιος της είναι οι μόνοι που κατέχουν αυτό το απλό μυστικό, δυσνόητο για τους πολλούς που δε θέλουν ή δε μπορούν να "δουν" την πραγματικότητα. Τους υπόλοιπους ρόλους ερμηνεύουν οι Χρύσανθος Παύλου, Ευανθία Κουρμούλη, Τασία Σοφιανίδου, Ευθύμης Μπαλαγιάννης και Νικόλας Παπαευθυμίου.

Αργώ Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο, 2105201684


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το μυστικό της Κοντέσας  Βαλέραινας»  το Σάββατο 9/11, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή  8/11, ώρα 12 μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω τεχνικών προβλημάτων η avant premiere της παράστασης «Το μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» μετατίθεται για το Σάββατο 16/11, ώρα 9 μ.μ. στο θέατρο Αργώ.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση
«Το μυστικό της Κοντέσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου το Σάββατο 16/11, ώρα 9 μ.μ. στο Αργώ ( Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο), ειναι οι εξής:
 
BALTAGIANNI VASO
ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΔΗΜΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΒΑΣΙΑ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 
ΚΟΥΦΟΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΜΠΙΡΜΠΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 
ΜΠΟΥΣΙΛΚΟΒΑ ΟΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΠΑΠΑΣΗΦΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΠΥΡΟΚΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 
ΣΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΣΙΜΠΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 
ΤΣΩΝΟΥ ΤΟΝΙΑ
ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου λίγη ώρα πριν την έναρξη της προβολής με επίδειξη της ταυτότητάς τους.