Διαγωνισμός "Το τέρας"

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Το τέρας» του Κρις Κούπερ το Σάββατο 7/12, ώρα 5.30 μ.μ. στον Υπόγειο Χώρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

Μια παράσταση για εφήβους μας προτείνει η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος. Με αφορμή τη νουβέλα της Mary Shelley «Φρανκενστάι» παρουσιάζει την παράσταση Εκπαιδευτικού Δράματος, η οποία επιχειρεί να διερευνήσει με βιωματικό τρόπο την έννοια της διαφορετικότητας και να απαντήσει στο ερώτημα: «Τι μας κάνει να είμαστε άνθρωποι;». Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η παράσταση αποτελεί ένα παιδαγωγικό εργαλείο, ένα όχημα, που θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να διερευνήσουν και να επεξεργαστούν ζητήματα, να εκφράσουν και να μοιραστούν σκέψεις και ιδέες και να προβληματιστούν πάνω σε συμπεριφορές, στάσεις και αξίες.

Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» Πειραιώς 206, Ταύρος, 2103418550.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το τέρας» το Σάββατο 7/12, ώρα 5.30 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 6/12, ώρα 12 μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Το τέρας» του Κρις Κούπερ το Σάββατο 7/12, ώρα 5.30 μ.μ. στον Υπόγειο Χώρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, είναι οι:

ANDRIKOPOULOU ELENI 
DOUMA GEORGIA 
PANOUSI LILY 
ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 
ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 
ΓΚΑΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 
ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 
ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 
ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΚΟΛΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 
ΛΑΒΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ 
ΛΑΠΠΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΑΠΠΑ 
ΜΑΝΤΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 
ΜΠΕΛΕΒΡΑΤΗ ΜΑΡΙΤΙΝΑ 
ΠΑΠΑΡΟΥΠΑΣ ΝΕΣΤΩΡ 
ΠΛΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 
ΣΔΡΑΛΗ ΕΛΕΝΗ 
ΣΠΥΡΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
ΤΣΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 
ΦΥΡΙΠΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.