Διαγωνισμός "Το υπέροχό μου διαζύγιο"

Κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Το υπέροχό μου διαζύγιο» της Τζέραλντιν Άρον σε avant premiere με το Αθηνόραμα την Τετάρτη 15/7, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Χυτήριο.

Με ένα αναπάντεχο χωρισμό έρχεται αντιμέτωπη η πενηντάχρονη Άντζελα Κένεντι Λίπσκι, ηρωίδα της Ιρλανδής Τζέραλντιν Άρον στο «Υπέροχό μου διαζύγιο». Τον γλυκόπικρο μονόλογο που έχει παρουσιαστεί σε 28 χώρες παγκοσμίως, αναλαμβάνει να ερμηνεύσει επί σκηνής η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά. Μητέρα μιας κόρης στην εφηβεία, η Άντζελα μετά από είκοσι χρόνια έγγαμου βίου καλείται να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να ονειρευτεί ξανά, ενώ μοιράζεται μαζί μας όλα τα επακόλουθα του διαζυγίου με πολύ χιούμορ.

Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Γκάζι, 2103412313.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το υπέροχό μου διαζύγιο» την Τετάρτη 15/7, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Πέμπτη 9/7, ώρα 1 μ.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Το υπέροχό μου διαζύγιο» στο θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Γκάζι,την Τετάρτη 15/7 ώρα 9 μ.μ, είναι οι:

DRIKAKIS DIMITRIOS 
KOPSIAFTIS GEORGE 
SOLDATOU IOANNA 
SYREVETAS DIONYSIS 
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 
ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ ΙΟΛΗ 
ΒΟΥΡΔΟΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 
ΓΙΑΚΑΜΟΖΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 
ΔΗΜΟΒΙΤΗ ΔΑΦΝΗ 
ΔΡΙΒΗΛΑ ΕΛΕΝΗ 
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ1 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ1 
ΚΡΑΣΣΑ ΗΛΙΑΝΑ 
ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 
ΜΠΑΝΤΟΥΝΑ ΜΑΡΙΑ 
ΜΠΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΣΟΦΙΑ 
ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ 
ΣΑΛΑΜΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 
ΣΑΡΑΚΕΝΙΔΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ 
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΣΩΣΣΙΜΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ 
 
Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.