Διαγωνισμός "Το υπέροχό μου διαζύγιο"

Κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Το υπέροχό μου διαζύγιο» της Τζέραλντιν Άρον σε avant premiere με το Αθηνόραμα την Τετάρτη 15/7, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Χυτήριο.

Με ένα αναπάντεχο χωρισμό έρχεται αντιμέτωπη η πενηντάχρονη Άντζελα Κένεντι Λίπσκι, ηρωίδα της Ιρλανδής Τζέραλντιν Άρον στο «Υπέροχό μου διαζύγιο». Τον γλυκόπικρο μονόλογο που έχει παρουσιαστεί σε 28 χώρες παγκοσμίως, αναλαμβάνει να ερμηνεύσει επί σκηνής η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά. Μητέρα μιας κόρης στην εφηβεία, η Άντζελα μετά από είκοσι χρόνια έγγαμου βίου καλείται να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να ονειρευτεί ξανά, ενώ μοιράζεται μαζί μας όλα τα επακόλουθα του διαζυγίου με πολύ χιούμορ.

Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Γκάζι, 2103412313.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το υπέροχό μου διαζύγιο» την Τετάρτη 15/7, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Πέμπτη 9/7, ώρα 1 μ.μ.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο MyAthinorama συμπληρώνοντας το email και το password σου κάτω από την επιλογή «Σύνδεση».

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο MyAthinorama, μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εύκολα, συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία σου στη φόρμα κάτω από την επιλογή «Εγγραφή». Θα σου ζητηθεί να επιβεβαιώσεις το email σου με μήνυμα που θα λάβεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσες.

Το email και το password που θα δηλώσεις θα είναι τα προσωπικά σου στοιχεία πρόσβασης, με τα οποία θα μπορείς στο εξής να λαμβάνεις μέρος στους διαγωνισμούς και να κερδίζεις πλούσια δώρα!