Διαγωνισμός "Το υπέροχό μου διαζύγιο"

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Το υπέροχό μου διαζύγιο» της Τζεραλντίν Άρον την Πέμπτη 30 Ιουλίου, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Χυτήριο.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πρωταγωνιστεί στον πολυμεταφρασμένο, γλυκόπικρο μονόλογο της Τζεραλντίν Άρον «Υπέροχό μου διαζύγιο»· την ιστορία του αναπάντεχου χωρισμού της πενηντάχρονης Άντζελα, η οποία δέχεται αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της έπειτα από είκοσι χρόνια έγγαμου βίου.

Ο μονόλογος φωτίζει με ειλικρίνεια όλες εκείνες τις κωμικές, τρυφερές, γλυκόπικρες και δραματικές ψυχολογικές μεταπτώσεις μιας καθημερινής ηρωίδας, μιας γυναίκας σαν κι εμάς που δεν σταματά να διεκδικεί το δικαίωμα στο όνειρο και την ευτυχία.

Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, 2103412313.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το υπέροχό μου διαζύγιο» την Πέμπτη 30 Ιουλίου, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Τετάρτη 29/7, ώρα 12 μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Το υπέροχό μου διαζύγιο» της Τζεραλντίν Άρον την Πέμπτη 30 Ιουλίου, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44), είναι οι:

ΒΟΜΠΙΡΗ ΑΝΘΟΥΛΑ-ΑΝΤΙΓΟΝΗ 
ΓΟΥΛΙΑΡΑ ΕΥΓΕΝΙΑ 
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΛΥΜΠΕΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 
ΜΠΑΜΠΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΞΥΝΟΣ ΠΑΝΟΣ 
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΜΑΓΙΑ 
ΠΑΠΑΡΗ ΜΑΡΙΑ 
ΣΙΓΑΛΑ ΧΡΙΣΙΤΝΑ 
ΣΤΡΟΥΓΚΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ 
 
Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.