Διαγωνισμός "Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία"

Η πιο χαρούμενη φυλή επιστρέφει με περισσότερο κέφι και μουσική. Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε μοναδικά δώρα από την ταινία «Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία»!

Σας έλειψαν τα πολύχρωμα πλασματάκια με τα φουντωτά μαλλιά; Οι «Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία» επιστρέφει με περισσότερο κέφι και μουσική, για να μας μάθει πως η δύναμη της αγάπης φέρνει κοντά πλάσματα με διαφορετικές παραδόσεις και καταβολές. Αυτόν τον Αύγουστο έρχεται η πιο χαρούμενη ταινία που έγινε ποτέ, με τα νέα τραγούδια του Τζάστιν Τίμπερλέικ και τον Πάνο Μουζουράκη στην ελληνική μεταγλώττιση!

Ακόμα παίζει στα ραδιόφωνα το χιτάκι του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ «Can’t stop the feeling!» που σηματοδότησε τον θρίαμβο της Πόπης και του Κλωνάρη και την ειρήνευση της φυλής των Ευχούληδων. Φέτος, ωστόσο, οι ήρωες ανακαλύπτουν ότι αποτελούν μία μόνο από τις έξι φυλές Ευχούληδων, κάθε μία από τις οποίες είναι αφιερωμένη σε ένα μουσικό είδος: φανκ, κάντρι, τέκνο, κλασική, ποπ και ροκ. Όταν το βασίλειο του σκληρού ροκ προσπαθήσει να υποτάξει τις άλλες φυλές, οι Ευχούληδες θα προσπαθήσουν να τους εμποδίσουν με τη δύναμη της συμφιλίωσης.

Το πιο πολύχρωμο ταξίδι στον κόσμο της μουσικής έρχεται από 13/8 στους κινηματογράφους και σε 3D από την Tulip.


Για να κερδίσετε ένα (1) από τα οκτώ (8) σετ δώρων από την ταινία «Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία», συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από ένα σετ δώρων της ταινίας είναι οι:

1 μπλούζα & 2 φιγούρες
ANTONAKAKIS STELIOS 
ΖΙΩΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 
ΜΗΤΡΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ  
ΤΥΡΑΚΗ ΙΟΚΑΣΤΗ 

1 γιο-γιο & 1 νεσεσέρ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 
ΔΡΙΒΗΛΑ ΕΛΒΙΡΑ 

1 τσάντα & 1 σετ μολύβια
ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΙΚΗ

Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία μας (Λ.Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών κτίριο Β', 9ος όροφος) από την Τρίτη 1/9 - 18/9 με επίδειξη της ταυτότητάς τους. 

Οι νικητές που επιθυμούν να τους αποσταλεί το δώρο τους μέσω courrier θα επιβαρυνθούν τα έξοδα αποστολής.