Διαγωνισμός "Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία"

Η πιο χαρούμενη φυλή επιστρέφει με περισσότερο κέφι και μουσική. Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε μοναδικά δώρα από την ταινία «Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία»!

Σας έλειψαν τα πολύχρωμα πλασματάκια με τα φουντωτά μαλλιά; Οι «Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία» επιστρέφει με περισσότερο κέφι και μουσική, για να μας μάθει πως η δύναμη της αγάπης φέρνει κοντά πλάσματα με διαφορετικές παραδόσεις και καταβολές. Αυτόν τον Αύγουστο έρχεται η πιο χαρούμενη ταινία που έγινε ποτέ, με τα νέα τραγούδια του Τζάστιν Τίμπερλέικ και τον Πάνο Μουζουράκη στην ελληνική μεταγλώττιση!

Ακόμα παίζει στα ραδιόφωνα το χιτάκι του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ «Can’t stop the feeling!» που σηματοδότησε τον θρίαμβο της Πόπης και του Κλωνάρη και την ειρήνευση της φυλής των Ευχούληδων. Φέτος, ωστόσο, οι ήρωες ανακαλύπτουν ότι αποτελούν μία μόνο από τις έξι φυλές Ευχούληδων, κάθε μία από τις οποίες είναι αφιερωμένη σε ένα μουσικό είδος: φανκ, κάντρι, τέκνο, κλασική, ποπ και ροκ. Όταν το βασίλειο του σκληρού ροκ προσπαθήσει να υποτάξει τις άλλες φυλές, οι Ευχούληδες θα προσπαθήσουν να τους εμποδίσουν με τη δύναμη της συμφιλίωσης.

Το πιο πολύχρωμο ταξίδι στον κόσμο της μουσικής έρχεται από 13/8 στους κινηματογράφους και σε 3D από την Tulip.


Για να κερδίσετε ένα (1) από τα οκτώ (8) σετ δώρων από την ταινία «Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία», συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο MyAthinorama συμπληρώνοντας το email και το password σου κάτω από την επιλογή «Σύνδεση».

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο MyAthinorama, μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εύκολα, συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία σου στη φόρμα κάτω από την επιλογή «Εγγραφή». Θα σου ζητηθεί να επιβεβαιώσεις το email σου με μήνυμα που θα λάβεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσες.

Το email και το password που θα δηλώσεις θα είναι τα προσωπικά σου στοιχεία πρόσβασης, με τα οποία θα μπορείς στο εξής να λαμβάνεις μέρος στους διαγωνισμούς και να κερδίζεις πλούσια δώρα!


Ο διαγωνισμός λήγει την  Τρίτη 25 Αυγούστου  (12.30  μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr. Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία του αθηνοράματος (Πύργος Αθηνών Κτήριο Β’ Μεσογείων 2-4 Δευτ.-Πεμ. 10.00 π.μ. – 5 μ.μ.)