Διαγωνισμός "Τζεμ"

Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Τζεμ» της Ελέιν Μέρφι σε avant premiere με το Αθηνόραμα το Σάββατο 2/10, ώρα 9.00 μ.μ. στο Studio Μαυρομιχάλη.

Παράλληλα με τη μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του ηθοποιού και σκηνοθέτη Φώτη Μακρή με το «Κιβώτιο», που παρουσιάζεται φέτος για 6η χρονιά, επέλεξε να σκηνοθετήσει το πολυβραβευμένο «Τζεμ» της Ελέιν Μέρφι στο Studio της οδού Μαυρομιχάλη. Τρεις ηθοποιοί που αντιπροσωπεύουν τρεις διαφορετικές γενιές, οι Μαρία Κανελλοπούλου, Στέλλα Κρούσκα και Βασιλίνα Κατερίνη, αναλαμβάνουν αντίστοιχα τους ρόλους τριών γυναικών, της γιαγιάς Κέι, της κόρης Λορέιν και της εγγονής Άμπερ, στο πρωτόπαιχτο στην Ελλάδα έργο που διακρίθηκε στην Ιρλανδία και τη Σκωτία, ενώ παίζεται ακατάπαυστα από την πρώτη κυκλοφορία του το 2008. Στην τραγικωμωδία της Ιρλανδής συγγραφέως, μια οικογενειακή ιστορία ξετυλίγεται μέσα από τρεις μονολόγους, την διαφορετική οπτική της κάθε ηρωίδας πάνω σε μια σειρά γεγονότων που τους αλλάζει ριζικά τη ζωή. Κάθε μία από τις τρεις έρχεται αντιμέτωπη με την απουσία ενός άνδρα, γεγονός που εντείνει την έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ τους. Μια σημαντική παρουσία, ο παππούς Τζεμ, είναι απών στο έργο αλλά ταυτόχρονα πάντα εκεί. Όλα θα αλλάξουν όταν ένας νέος Τζεμ θα έρθει στη ζωή τους και θα τις ενώσει, δίνοντας τους ελπίδα να παλέψουν για τη ζωή που επιθυμούν. Ένα σκληρό αλλά και τρυφερό μάθημα για τη σχέση μας με τον εαυτό μας αλλά και με τους άλλους που μας υπενθυμίζει την αξία της ανθρώπινης συνύπαρξης. Τη μετάφραση υπογράφει η Χριστίνα Μπάμπου Παγκουρέλη.

Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια, 2106453330.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τζεμ» το Σάββατο 2/10, ώρα 9.00 μ.μ., μέχρι την Τετάρτη 29/9, ώρα 12.00 μ.μ.

Οι 15 τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Τζεμ» το Σάββατο 2/10, ώρα 9.00 μ.μ είναι οι:

PAPA ELENI
PAROUSI AIKATERINI
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΠΕΡΓΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΚΗΣ
ΓΛΥΚΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΑΡΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΚΟΛΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΡΟΝΤΖΗ ΑΛΕΞΙΑ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΕΤΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΣΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΑΣΤΑΝΗ ΖΩΗ
ΤΖΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στο θέατρο μισή ώρα πριν την έναρξη της παράσταση (8.30 μ.μ.), έχοντας μαζί τους ταυτότητα και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης του τελευταίου εξαμήνου