Διαγωνισμός "Χάρπερ Ρήγκαν"

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Χάρπερ Ρήγκαν» του Σάιμον Στίβενς τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, ώρα 9 μ.μ. στο Studio Μαυρομιχάλη.

Ο Θεατρικός Οργανισμός «Νέος Λόγος» και το Studio Μαυρομιχάλη παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το έργο του Σάιμον Στίβενς, «Χάρπερ Ρήγκαν» σε μετάφραση Έρις Κύργια και σκηνοθεσία Φώτη Μακρή. Εκτός από τον σκηνοθέτη επί σκηνής ανεβαίνουν οι Λάμπρος Γιώτης, Στέλλα Παπαδημητρίου, Βάσω Παύλου, Φοίβος Σαμαρτζής καθώς και η Στέλλα Κρούσκα στον ομώνυμο ρόλο της 40χρονης Χάρπερ, μιας γυναίκας, που έχει βιώσει μέσα στην οικογένειά της ένα μεγάλο τραύμα, που παραμένει ανοιχτό. Ο επικείμενος θάνατος του πατέρα της την αναγκάζει να θυμηθεί όσα έχει ζήσει, αλλά και να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της. Την πιο δύσκολη μάχη που καλείται να δώσει στη ζωή της μέσα από την προσωπική της Οδύσσεια. Το σύγχρονο έργο που μιλάει για το bullying και τις ακραίες συμπεριφορές πρωτοπαρουσιάστηκε στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας στις 16 Απριλίου του 2008, ενώ έχουν ακολουθήσει δεκάδες ανεβάσματα σε όλο τον κόσμο. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει η Μάγδα Καλορίτη, την πρωτότυπη μουσική σύνθεση και την μουσική επιμέλεια οι Φοίβος Σαμαρτζής και Φώτης Μακρής αντίστοιχα.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άνω των 16 ετών.

Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια, 2106453330.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Χάρπερ Ρήγκαν» τη Δευτέρα 13/12, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 10/12, ώρα 1 μ.μ.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Χάρπερ Ρήγκαν» του Σάιμον Στίβενς τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, ώρα 9 μ.μ. στο Studio Μαυρομιχάλη είναι οι:

ROUSSOU KONSTANTINA
ΒΙΤΟΥΛΑΔΙΤΗ ΣΟΦΙΑ
ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΔΙΠΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΚΟΛΕΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΑΜΠΡΗ ΣΟΦΟΚΛΗ
ΛΟΥΛΟΥΔΑ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ ΖΩΗ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΜΑΓΙΑ
ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΡΟΥΧΩΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΕΡΕΠΕΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΤΑΒΑΡΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ
ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΖΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΤΖΟΥΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΤΡΑΚΟΣΙΑΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΤΣΑΚΑΝΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Οι νικητές του διαγωνισμού «Χάρπερ Ρήγκαν» θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Studio Μαυρομιχάλη λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με την ταυτότητά τους, αφού πρώτα έρθουν σε επικοινωνία στο 2106453330 για να κατοχυρώσουν τις θέσεις τους μέχρι την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου (ώρες ταμείου: 6.30 μ.μ.-9 μ.μ.).

Το Studio Μαυρομιχάλη έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανονισμοί λειτουργίας του συμμορφώνονται με την τρέχουσα νομοθεσία.
Ως εκ τούτου λειτουργεί ως covid-free χώρος με πληρότητα 100% και υποδέχεται θεατές που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο θεατών (από 18 ετών και άνω) στον χώρο του θεάτρου, γίνεται έλεγχος πιστοποιητικού εμβολιασμού καθώς και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης). Η προσέλευση ανήλικων έως 17 ετών προϋποθέτει την επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης των γονέων για τη διενέργεια self test 24 ωρών.