Διαγωνισμός "Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες"

Κερδίστε 40 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες» του Αντώνη Ζιώγα την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 11.30 π.μ. και στις 4 μ.μ., με 20 διπλές προσκλήσεις να αντιστοιχούν σε κάθε μία από τις δύο παραστάσεις, στο Θέατρο Πρόβα.

Από 5 Δεκεμβρίου έως 9 Ιανουαρίου η Παιδική Σκηνή του θεάτρου Πρόβα παρουσιάζει τη νέα παράσταση του Αντώνη Ζιώγα σε δικό του κείμενο και συνσκηνοθεσία με την Κοραλία Τσόγκα που θα μας βάλει στο πνεύμα των γιορτών. Ο λόγος για τους «Χριστουγεννιάτικους μπελάδες» που προκύπτουν όταν η κακομαθημένη Χαριτωμένη ζητάει από τον μπαμπά της να της αγοράσει τα Χριστούγεννα, και να είναι «Δικά της, δικά της και μόνον δικά της!!!». Κάπως έτσι διαταράσσεται η ισορροπία ολόκληρου του κόσμου και αμέτρητα ζαβολιάρικα ξωτικά και παμπόνηροι καλικάντζαροι δημιουργούν προβλήματα, ενώ παράλληλα το χωριό του Άγιου Βασίλη ερημώνει. Το Πνεύμα των Χριστουγέννων και ο πιστός βοηθός του ο Καλούλης είναι οι μόνοι που μπορούν να σώσουν την κατάσταση. Στην ιστορία της Χαριτωμένης οι μικροί θεατές όχι μόνο συμμετέχουν στο πλαίσιο της διάδρασης διαμορφώνοντας ενεργά την εξέλιξη της αλλά μαθαίνουν μαζί με τη μικρή ηρωίδα την αξία της φιλίας, της αλληλεγγύης, του φιλότιμου και της κοινωνικής προσφοράς.

Η παράσταση βέβαια θέτει κι άλλα ερωτήματα όπως υπογραμμίζει ο σκηνοθέτης, αντικατοπτρίζοντας τη σύγχρονη οικογένεια: «Ένα παιδί δεν παύει να είναι ένα παιδί. Κι ένα παιδί έχει ανάγκη πρωτίστως από αγάπη. Δείχνουμε όμως πάντα με σωστό τρόπο την αγάπη μας; Ή μήπως τελικά τα πολλά υλικά αγαθά που συνήθως τους προσφέρουμε, αποτελούν το άλλοθι της απουσίας μας; Κι όταν συνηθίσει ένα παιδί να ακούει πάντα «ναι», πώς θα ενταχθεί σε ένα μελλοντικό κοινωνικό σύνολο, που θα του απαντάει με ένα μόνιμο «όχι»; Μέσα από ένα σύγχρονο κείμενο, που στοχεύει με αστείες αλλά και καυστικές καταστάσεις, στην αυτοκριτική μας, αντικατοπτρίζεται μια οικογένεια του σήμερα, η οποία χάνει τον έλεγχο, όσον αφορά την ανατροφή του παιδιού της. Σαν αποτέλεσμα, η μικρή ηρωίδα οδηγείται εξαιτίας του υπέρμετρου εγωισμού της, σε μια κωμικοτραγική περιπέτεια». Παίζουν οι ηθοποιοί Σοφία Γεωργοπούλου, Ήρα Σταυροπούλου, Υάκινθος Μάινας.


Πρόβα, Ηπείρου 39 & Αχαρνών, Κέντρο, 2108818326.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 40 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες» την Κυριακή 5/12, ώρα 11.30 π.μ. και 4 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 3/12, ώρα 5 μ.μ.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες» του Αντώνη Ζιώγα την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 11.30 π.μ. στο Θέατρο Πρόβα είναι οι:

BOUSI EIRINI
GKALITSIOU KATERINA
KALCHER KATERINA
LIAKOU IOANNA
ZACHARIS KONSTADINOS
ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΜΑΡΓΑΛΙΔΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΑΡΜΑΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΒΑΒΟΥΓΥΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΑΓΑΘΗ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
ΚΑΡΑΛΗ ΑΡΓΥΡΗ
ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΚΟΣΙΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΩΛΕΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες» του Αντώνη Ζιώγα την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 4 μ.μ., στο Θέατρο Πρόβα είναι οι:

ΛΑΖΑΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΛΑΠΠΑ ΔΩΡΑ
ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ
ΜΟΣΧΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΜΟΥΡΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΝΑΤΖΩΡΑΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΕΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΙΕΡΡΑΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΡΗΓΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΡΟΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΣΚΕΠΕΤΑΡΗ ΣΑΒΒΙΝΑ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΤΑΗ ΕΛΕΑΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΥ
ΧΑΒΕΛΕ ΕΛΕΝΗ

Οι νικητές του διαγωνισμού «Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες» θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Θεάτρου Πρόβα λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με την ταυτότητά τους, αφού πρώτα έρθουν σε επικοινωνία στο 2108818326 για να κατοχυρώσουν τις θέσεις τους μέχρι τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. (ώρες ταμείου καθημερινές: 12 το μεσημέρι έως 8 μ.μ. & Σάβ. 9 π.μ.-2 μ.μ. )

Το Θέατρο Πρόβα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανονισμοί λειτουργίας του συμμορφώνονται με την τρέχουσα νομοθεσία.
Ως εκ τούτου λειτουργεί ως covid-free χώρος με πληρότητα 100% και υποδέχεται θεατές που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο θεατών (από 18 ετών και άνω) στον χώρο του θεάτρου, γίνεται έλεγχος πιστοποιητικού εμβολιασμού καθώς και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης). Η προσέλευση ανήλικων έως 17 ετών προϋποθέτει την επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης των γονέων για τη διενέργεια self test 24 ωρών.