Διαγωνισμός "Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων"

Κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων» του Αρκά την Κυριακή 23/6, ώρα 9 μ.μ. στο Χυτήριο.

Βασισμένη στο έργο του Αρκά  είναι η παράσταση που διασκεύασε και σκηνοθετεί ο Δημήτρης Αγοράς. Ο Ισοβίτης, ο Μπαμπάς Σπουργίτης, ο Καστράτο, η Λουκρητία και άλλοι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες των κόμικς και ζωντανεύουν από τους Θανάση Βισκαδουράκη, Σοφία Βογιατζάκη, Γιώργο Γαλίτη, Μάρα Δαρμουσλή, Κατερίνα Θεοχάρη, Πέτρο Μπουσουλόπουλο, Χρήστο Τριπόδη κ.ά.  για να σχολιάσουν με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες.

Χυτήριο Ιερά Οδός 44, 2103412313.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων» του Αρκά την Κυριακή 23/6, ώρα 9 μ.μ. 

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια πρόσκληση για την παράσταση «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων» του Αρκά την Κυριακή 23/6, ώρα 9 μ.μ. στο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44), είναι οι:


ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΙΟΥ ΕΥΗ

ΒΑΤΟΥΓΙΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΚΗ

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΓΚΟΣΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΟΣΩ

ΔΡΑΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΖΑΒΡΑΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΑΡΥΔΗ ΛΕΤΤΑ

ΚΟΝΣΟΛΑΚΗ ΚΑΔΙΑΝΗ

ΜΑΛΕΒΙΖΙΑΝ ΑΓΚΟΠ

ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΑΔΡΙΡΗΝΗ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΜΠΑΜΠΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΙΝΑ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΜΠΟΝΤΖΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΝΤΙΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΑΝΑ 

ΡΑΠΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 

ΣΤΑΙΚΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΣΤΑΜΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

ΤΣΙΛΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΧΑΝΤΖΗ ΑΝΘΗ

 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.